2014-05-10 09:16:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - nem viccelődhet mindenen

Napi horoszkóp május 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jobban meg kellene fontolnia, mit mond, hogyan fejezi ki magát. A hallgatósága ugyanis hajlamos lehet a túlérzékenységre, és arra, hogy valamiképpen félreértsék önt. Apróságokon összekapni kár volna. Hallgatnia jobb volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az utóbbi időben olyan sokat dolgozott, hogy nehéz lenne kipihennie magát egyik napról a másikra. A hétvégén ezért inkább kerülje a házimunkát. Ha nagyon bántja a rendetlenség, inkább üljön ki a kertjébe, vagy egy hegytetőre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A munkahelyi népszerűségét annak köszönheti, hogy sok nehéz helyzetet humorral old meg ott. Ami a kollégáit felüdíti, a társát sajnos lassan inkább dühíti. Nem viccelődhet mindenen. Van valami, amit komolyan kellene vennie.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön igen elhivatott, és ez meglátszik a karrierjén, egzisztenciális emelkedésén is. Azt azonban soha ne feledje, hogy csak a saját mércéje szerint szabad mérnie ezt az emelkedést. Elsősorban önmagának kell megfelelnie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Újabban egyre szétszórtabbá válik, ami azon is megmutatkozik, hogy nem találja, mert nem emlékszik, hogy hova tette a fontos tárgyait. A koncentráció mellett azonban hétvégenként inkább a meditáció művészetét kellene gyakorolnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Gondolatai folyton elkalandoznak, nem is tud úgy tevékenykedni, ahogy szeretne, ahogy azt szabályosnak és elfogadhatónak tartaná. Ám nem minden a szabály: ma engedjen meg magának több szabadságot, lazítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szeretné barátságosabbá tenni az otthonát: nosza, itt a lehetőség! Fejezzen be egy megkezdett felújítást, vagy varrjon új díszpárnákat, esetleg szerezzen be egy nimfa papagájt. Így egyszerre telíti élettel és szépséggel házát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vigyen egy kis színt a párkapcsolatába! Mindkettejükre ráférne egy kis kikapcsolódás, hát miért ne mennének el együtt egy olyan helyre, ahol még sohasem jártak ezidáig. Az ötleteket tekintve legyen engedékeny! Úgy ön is jobban jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Akkor tud igazán elemében lenni, és kibontakozni, ha barátságosnak érzi azt a légkört, ami körülveszi önt. Valaki nemcsak a szavai vagy a tettei miatt lehet különösen antipatikus önnek. De zavaró lehet a szag is, amit áraszt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Rosszkedvű szótlansággal indulhat a mai napja. A szótlanság még indokolt is lehet: ha teheti, kezdje egy magányos sétával a napját valamilyen természeti környezetben. Ha a lelke felüdülést nyer ott, akkor ön is vidámabb lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Volna mit csinálnia akár a ház körül, akár a munkájával kapcsolatban. Ön mégis inkább a pletykálkodást választja. Vigyázzon, csak addig turkáljon mások életében, amíg az még illedelmes. És inkább semmit ne adjon tovább, amit megtud.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyi feladatait akkor tudja elvégezni, ha a hétvégéket pihenéssel tölti. Ezért ne sajnálja magától a lehetőséget, amit az ön előtt álló két nap ad. Csukja be a laptopját, és nyissa ki a szemét a természetre. Nézzen az égre!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: